Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Andere vraag? Neem contact met ons op.

De maaltijden van Job kookt zijn nog twee dagen te bewaren in de koelkast. Je warmt ze binnen een paar minuten op.

  • Soep warmt u op in een pan, op een matig vuur.  In de magnetron kunt u de soep ook verwarmen in een eigen magnetronschaaltje (5-7 min 600W)
  • Maaltijden warm je op in de magnetron. Prik gaatjes in de folie. Het bakje kan in de magnetron. (6-7 min op 600W). 
  • Ovenmaaltijden kun je met folie in de oven schuiven (15-20 min. op 170 graden). De maaltijdbakjes met de folie kunnen tot 170 graden in de oven.

Het pickup Point is van maandag tot en met vrijdag van 16 tot 18.30u geopend.

Het adres is:

Theo Machielsen, groente en fruit 

Van Haestrechtstraat 9-A

5171 RB Kaatsheuvel

Een maaltijd is voor 1 persoon. Bij soepen en sauzen wordt het aantal deciliter achter het gerecht gezet. Een kop soep is +-2 deciliter. (dus uit een emmertje van 9 dl gaan 4 koppen soep)

Eten voor grotere groepen kan telefonisch op afspraak tot maximaal 30 personen. 

Het is momenteel nog niet mogelijk om aangepaste maaltijden te bestellen zonder gluten of lactose. 

Job kookt bezorgt op alle postcodes die beginnen met 5141, 5142, 5143 en 5144.

Buiten deze postcodes kunt u uw maaltijd ophalen bij het Pick Up point. Bezorgen kost €2,50 en is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro. Vanaf €40,00 worden maaltijden gratis bezorgd. Bestellingen onder de 15 euro kunnen opgehaald worden bij het Pick Up point.

U kunt 1, 2, 3, 4 of 5 dagen vooruit bestellen. Als u vandaag bestelt voor 21u kan uw maaltijd de volgende dag geleverd worden. Maaltijden worden bezorgd tussen 16 en 18u. U kunt uw maaltijd vanaf 16u ophalen bij het Pick Up point. 

Alle koude en warme gerechten zijn dagvers.

Om de kwaliteit te behouden adviseren wij u om de maaltijd binnen 2 dagen te nuttigen.

Soepen en sauzen komen uit de diepvries. Ingevroren kunt u ze in de diepvries 3 maanden bewaren. Als u ze ontdooit, kunt u ze 4 dagen in de koelkast bewaren. 

Als u niet thuis bent, hangen we het tasje met de maaltijd aan de deur. De bezorgtijd wordt op een deurhanger genoteerd. Dan kunt u zelf inschatten of u de maaltijd nog kan nuttigen. 

Als u uw maaltijd voor 20u besteld, wordt de maaltijd de volgende dag (of een andere dag naar voorkeur) tussen 16 en 18 uur bezorgd. De maaltijden zijn ook op de gekozen dag vanaf 16u bij het Pick Up point af te halen.